LOVE + CARE = CHARITY

 Tume_Jaakko_Charity2016
Designed by TuhoMuho 

Hyväntekeväisyyshääkuvaus (Huom! Pari on jo löytynyt)

Yhdelle kevään 2016 hääparille on tarjolla ainutkertainen mahdollisuus tukea syöpää sairastavia lapsia Suomessa ja saada samalla ikimuistoiset kuvat hääpäivästään kahden häävalokuvaajan toimesta.

Tarjoamme koko päivän dokumentaarisen häävalokuvauksen aikavälillä helmikuu-huhtikuu 2016 kahdella kuvaajalla hintaan 1500€ (kuvauksen arvo n. 3500€). Tämä summa lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, jonka kohteeksi olemme valinneet Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön.

Hääpäivän on oltava aikavälillä helmikuu-huhtikuu, sillä se on meille ainoa yhteinen mahdollisuus kampanjan toteuttamiseen. Paikkakuntarajoituksia ei kampanjalla ole, mutta jos häät vietetään Suomen rajojen ulkopuolella, niin hintaan joudutaan lisäämään hieman matkakuluja.

Toivomme vilpittömästi, että löydämme kampanjalle hääparin, sillä haluamme todella olla toteuttamassa tätä kampanjaa. Teemme kuvauksen täysin ilman korvausta, sillä haluamme kantaa kortemme kekoon hyvän asian puolesta.

Tuomas Mikkonen (www.tuomasmikkonen.com)
Jaakko Sorvisto (www.jaakkosorvisto.com)

_W3A6206

 

FAQ:

 

Mistä on kyse?

 – Kyseessä on hyväntekeväisyyshääkuvaus, jonka muodossa kannamme kortemme kekoon hyvän asian puolesta. Ajatus kampanjaan syntyi yhteisestä halustamme tehdä vuosittain yhdessä sitä mitä parhaiten osaamme, eli kuvata häitä. Tästä jatkojalostui nopeasti ajatus tehdä yhteistyöstä merkityksellisempää, joten päädyimme lahjoittamaan koko summan hääkuvauksesta lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Milloin kampanja toteutetaan?
–  Kampanja pyritään toteuttamaan välillä helmikuu – huhtikuu 2016.

Mitkä ovat kustannukset asiakkaalle?
– Asiakkaan kustannukseksi jää 1500 euron lahjoitus valitsemallemme hyväntekeväisyyskohteelle. Asiakkaalta ei peritä mitään muita maksuja kuvaukseen liittyen. Tällöin esimerkiksi matkustus- ja majoituskustannukset menevät kuvaajien omasta pussista.

Mikä on hyväntekeväisyyskohde?
– Hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö. Syöpää sairastavista lapsista menehtyy joka neljäs jo ennen aikuisikää Suomessa. Lapset ovat lähellä sydäntämme, joten haluamme olla tukemassa syöpää sairastavia lapsia ja heidän perheitään.

Kuinka suoritus Aamusäätiölle hoidetaan?
– Asiakas suorittaa itse lahjoituksen suoraan Aamusäätiölle sovitulla viitteellä. Rahaa ei kulje kuvaajien kautta ollenkaan.

Mikä on kuvausaika hääpäivänä?
– Kuvausaikaa ei ole rajoitettu hääpäivänä, joten kuvaajat ovat käytettävissä hääparin toivoman ajan kyseisenä päivänä. Näin ollen kuvaus voi alkaa jo esimerkiksi hääparin valmistautumisilla ja päättyä iltamyöhään juhlien jo rauhoituttua.

Kuinka monta kuvaa asiakkaalle toimitetaan?
– Asiakas saa molemmilta kuvaajilta vähintään 300 kuvaa, jolloin kokonaismääräksi kertyy yli 600 kuvaa.

Mikä on kuvien toimitusaika?
– Jotta suuri määrä kuvia saadaan editoitua priimaksi, on kuvien toimitusaika noin 4 viikkoa kuvauksesta. Kuvien toimituksen yksityiskohdista kerrotaan tarkemmin kuvaussopimuksessa.

Mitä kuvaus pitää sisällään?
– Kyseessä on koko päivän hääkuvaus. Kuvaus tapahtuu kuvajournalistisella otteella, jolloin hääpäivän tapahtumat pyritään dokumentoimaan mahdollisimman aitoina. Dokumentoinnin lomassa kuvataan myös hääpotretit, jotka otetaan hääparin mieltymysten mukaisessa miljöössä.

Olen kiinnostunut. Keneen tulisi olla yhteydessä?
– Kannattaa toimia nopeasti ja ottaa yhteyttä joko Tuomakseen (hello@tuomasmikkonen.com) tai Jaakkoon (jaakko@jaakkosorvisto.com). Varaus tapahtuu first come, first served -periaatteella, joten nopeat syövät hitaat!

Menemme naimisiin vasta vuonna 2017. Onko kampanjaa tarkoitus järjestää myös tulevina vuosina?
– Etenemme asian kanssa toistaiseksi vuosi kerrallaan, mutta haaveena on tehdä kampanjasta jokavuotinen hyväntekeväisyystempaus.

 • 3.6.2015 - 16.16

  Teija-Leena Heikkinen - Hei,

  Olen mykistynyt teidän todella hienosta eleestänne lahjoittaa hyväntekeväisyyteen teidän ammattitaitoanne ja työpanostanne! Todella hieno esimerkki muille yrittäjille ja toivon, että mahdollisimman moni ottaa teistä mallia.

  Olemme menossa kihlattuni kanssa naimisiin vuonna 2016, päivää tai kuukautta emme ole päättäneet vielä. Mikäli teidän suunnitelma jokavuotisesta hyväntekeväisyyskampanjasta toteutuu, olisimme kiinnostuneita osallistumaan siihen. Mikäli teillä on alustavia suunnitelmia kuukaudesta, kuulisin niistä mielelläni mahdollisen osallistumisen vuoksi.

  Ystävällisin terveisin, Teija-Leena HeikkinenReplyCancel

  • 3.6.2015 - 17.06

   Jaakko - Moikka Teija-Leena!
   Kyseisestä hyväntekeväisyyskampanjasta on tulossa uusinta vuodelle 2016. Kannattaa olla hereillä, sillä julkaisemme 2016-kampanjan piakkoin sivuillamme ja facebookissa. Julkaisun jälkeen alamme ottamaan vastaan varauksia päivästä.
   /JaakkoReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*