Vuoden hääkuva 2016 | Kaunein häämiljöökuva

Vuosi 2016 on alkanut erittäin mukavissa merkeissä, sillä kuvani Saanasta ja Samulista valittiin vuoden kauneimmaksi häämiljöökuvaksi Häät -lehden järjestämässä kilpailussa. Voitto ja ylipäätään kärkikymmenikköön sijoittuminen tuli hieman yllättäen, sillä en ollut kisaa ilmoittautumista kummemmin juuri ajatellut.

Tässä vaiheessa on tietenkin pakko kiittää hääparia, jotka ylipäätään mahdollistivat kuvan. Oli todella hienoa päästä kuvaamaan Leville Saanan ja Samulin häitä. Parasta häissä oli hienon lokaation lisäksi hääparin asenne kuvausta kohtaan. Häitä ei tietenkään voi järjestää täysin kuvauksen ehdoilla, mutta tiettyjen pienien hetkien uhraaminen kuvaukselle voi tuottaa todella hienoa jälkeä. Tästä voittokuva on erittäin hyvä esimerkki. Kuva on siis otettu ilta-aikaan kesken hääjuhlan, josta karkasimme hetkeksi ulos ennaltamäärättynä kellonaikana. Kuten lähes aina, niin myös tällä kertaa hääjuhlan ohjelma oli hieman myöhässä, mutta siitä huolimatta hääparin asenne oli todella tinkimätön kuvausta kohtaan. Jos lähtömme olisi viivästynyt 10min, niin tällaista kuvaa ei olisi ollut mahdollista saada.

Tämä on hyvä esimerkki myös siitä, että miksi toivon potrettikuvauksen jaettavaksi kahteen osaan. Illalla valo on niin paljon hienompaa, että on suorastaan harmi jättää se hyödyntämättä hääpäivänä. Tämä siis vinkiksi tulevan kesän hääpareilleni.

http://www.haat.fi/aiheet/haajuhla/auringonlasku-kultasi-parhaan-miljoohaakuvan-saana-ja-samuli

2DS_6355-Edit

 

Kun aiheeseen päästiin, niin voin myös ilokseni ilmoittaa, että upean Evan kuva sai tuomariston kunniamaininnan Vuoden morsian -sarjassa. Viime vuosi oli siis oikeasti hieno ja onnistunut vuosi, mutta olkoon tuleva vuosi vielä parempi.

1DS_9578

http://www.haat.fi/aiheet/haajuhla/perintosormus-voitti-vuoden-morsian-2016-sarjan

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*