INFO

 

 

 

Moi,

 

Nimeni on Jaakko Sorvisto ja olen hääkuvaaja, joka asustelee tällä hetkellä Espoossa.

Usein havahdun ajatukseen,  että miksi rakastan kuvata hääjuhlia. Maailmassa kuvattavaa riittäisi ja vieläpä sellaista, joka ei olisi näin kausiluonteista. Häiden kuvaamisessa on kuitenkin joku oma juttunsa. Se on NIIN monipuolista! Pitkään ja ihanaan hääpäivään mahtuu niin henkilökuvausta, katukuvausta, maisemakuvausta, muotokuvausta ja mitä kaikkea ikinä keksiikään… Hääpäivä on valtavan tunteikas hetki, jolloin näen niin paljon iloa ja avoimuutta. Ne hetket, ne tilanteet ja ne muistot.

 

Sen takia rakastan hääkuvausta.

 

Kuvaajana pyrin tallentamaan päivästä niitä hetkiä ja tunteita, jotka ovat monesti nopeasti ohikiitäviä. Rakastan myös luonnonvaloa ja käytän sitä hyväkseni kuvaamisessa parhaani mukaan. Niin huonoa keliä ei ole olemassakaan, ettei luonnonvalo tekisi oikeutta kauniille hääparille. Vahvasti dokumentaarinen tyyli on läsnä kuvauksessani, joten pyrin välttämään poseerattuja tilanteita ja sulautumaan häävieraiden joukkoon.

 

On oikeasti tärkeää, että opimme tuntemaan toisemme. Siitä syystä tässä muutama sana minusta.

Olen 30-vuotias espoolaistunut aviomies. Samoja mattoja kuluttaa myös vaimo, poika sekä terrieri Mila. Aikaisemmin elämä pyöri pitkälti sporttailujen ympärillä, josta jäljelle on jäänyt vahva intohimo pyöräilyyn ja etenkin pyöriin. Toinen intohimoni on valokuvaus. Minulle kävi se klassinen. Omien häiden myötä menetin sieluni hääkuvaukselle. Kuulostaa varmaan kliseiseltä, mutta näin ne asiat ovat.

Nyt haluaisinkin kuulla jotain sinusta. Haluaisin kuulla sinun tarinasi. Mikä sai sinut eksymään tänne? Tiputa viesti yhteydenottolomakkeella, niin jutellaan!

//

Olen palkittu Vuoden 2016 parhaan miljööhääkuvan kuvaajana sekä saanut kunniamaininnan Vuoden Morsian -sarjassa samana vuonna (Hää-lehden vuoden hääkuvakilpailu).

Kuviani on myös noteerattu kansainvälisesti, joista esimerkkinä on julkaisu Junebug Weddings sivustolla vuonna 2016.

//

– Hinnasto –

Kuvaan lähes poikkeuksetta ainoastaan koko päivän dokumentaarisia hääkuvauksia höystettyinä potreteilla.

2017 Hinnat alkaen:

Hääkuvaus 1990€ sis. alv 24%

Kihlakuvaus 390€ sis. alv 24%

 

 

(Photo Timo Soasepp)

 

 

Teen pääosin dokumentaarisia hääkuvauksia, joissa pääsen ikuistamaan tunteet ja tapahtumat aamun valmistautumisista illan viimeisiin ikimuistoisiin hetkiin.

Jos olet kiinnostunut kuvauksesta, niin lähetä yhteydenottopyyntö, mailaa osoitteeseen jaakko(a)jaakkosorvisto.com tai soita numeroon 0503704085.

 

Käytössä oleva kalusto:

___

Canon 5D mk III x2

Canon 5D

Canon 35/1.4L II

Canon 40/2.8

Canon 50/1.4

Canon 85/1.2L II

Canon 70-200/2.8L is II

Fujifilm X-T2

Fujifilm 23/1.4

Canon FD 50/1.4

Nikon F100

Pentax K1000

Apple Macbook Pro